TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Ereleden van Verdienste

Ereleden

Cor 'Kas' Kasteleijns
Mede-oprichter, ambassadeur, zeg maar gerust: gezicht van TTVN. Was de eerste 25 jaar voorzitter, tot 2007 wedstrijdsecretaris, en altijd aanspreekpunt, steunpilaar en allesregelaar. In februari 2011 vierde TTVN het 50-jarig lidmaatschap van de man aan wie TTVN haar voortbestaan zowat te danken heeft. Hij overleed op 10 april 2012.

Coen Leeflang
Aartsvrijwilliger: secretaris, jeugdtrainer, toernooiorganisator, coach van het landelijk meisjesteam... Zette de recreantenavond op en leerde iedereen die dat wilde de eerste grondbeginselen van de tafeltennissport. Overleden op 18 augustus 2008.

'Ome' Koos Dors
Bedenker van het Barcuptoernooi, bestuurslid, barvoorzitter (Barbapapa), klusjesman, feestorganisator, 'Ome Coach' en onafscheidelijk echtgenoot van de al even onvergetelijke Tante Fie (zie onder). Tevens Lid van Verdienste. Overleden op 12 april 2009.

Adrie Broeken
Postuum benoemd tot erelid omdat hij lid was vanaf de oprichting. Overleden op 1 oktober 2000.

Leden van Verdienste

Tante Fie Dors
Barbamama van TTVN, kreeg samen met haar man (zie boven), op een feestelijke feestavond in januari 1982 deze eretitel. Maar ze bleef er heel gewoon onder, in haar eigen woorden: gezond maar arm. Want: het leven is geen lolletje; paraplu, paraplu, parasolletje. Tante Fie is in 2001 overleden.

Vincent Schulten
Werd in november 1996 benoemd 'als blijk van waardering voor de vele diensten belangeloos verricht'. Zoals daar zijn:  groot en klein onderhoud (van hele verbouwingen tot een likje verf), chef inkoop (o.a. tosti's maken) en vooral veel bardiensten draaien. En toen moest hij nog voorzitter worden.

Elly de Vries-van Velzen
In januari 2010 werd Elly verrast met de oorkonde als dank voor haar altijd bescheiden op de achtergrond uitgevoerde, maar o zo belangrijke werk voor de club. Voor de jeugd, als (wedstrijd)secretaris, (hulp)trainer, bardame, Tante Coach... En natuurlijk al jaren Ridder in de Orde van de Vergulde Ballenpijp.

Karin Schuitemaker
Zij werd op de ALV van februari 2012 overvallen door een klein ceremonieel. Geëerd vanwege de 'heldere en creatieve wijze waarop zij 25 jaar lang als redacteur van Dropshots ons clubblad vorm, inhoud en kwaliteit heeft gegeven'. Haar verraste reactie: "Poe hé, wat zal ik vanavond lekker slapen."