TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Sportverkiezing Nieuwkoop 2010

dec 9, 2010
Nieuwsregio.nl organiseert een Sportverkiezing voor sporters uit de gemeente Nieuwkoop, en iedereen kan meedoen om deze verkiezing een succes te maken. 
Alle Nieuwkoopse sportverenigingen en inwoners kunnen hun eigen, beste sporter(s) van hun vereniging, of hun favoriete Nieuwkoopse sporter(s), voordragen voor de Nieuwkoopse Sportprijs 2010.

Ook aanstormend sporttalent kan voorgedragen worden. Een jongen of meisje (leeftijd tussen 10 en 14 jaar) waarvan jij verwacht dat hij of zij het in de toekomst heel ver zal gaan schoppen als topsporter. De voordrachten moeten voor 31 december binnen zijn.

Een jury, bestaande uit bekende sportfiguren uit de gemeente Nieuwkoop, zal uit alle aanmeldingen een selectie van genomineerden maken. Deze genomineerden worden op dinsdag 1 maart 2011 uitgenodigd voor een feestelijke avond in Partycentrum het Trefpunt te Zevenhoven. Op die avond wordt bekendgemaakt wie de Nieuwkoopse Sportprijs in de diverse categorieën gewonnen heeft.

Als jij denkt dat een persoon of team van onze vereniging zich in 2010 op sportgebied heeft onderscheiden, dan kan je hem/haar/hen op verschillende manieren voordragen. Stemmen kan bijvoorbeeld via dit emailadres: stem@sportverkiezingnieuwkoop.nl. Of nomineer je favorieten hier: www.sportverkiezingnieuwkoop.nl.

Hier staat het papieren aanmeldingsformulier en het reglement. Meer informatie is te lezen op http://www.nieuwsregio.nl/sportverkiezing/.