TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Kindertafeltennisfeest in de Kerstvakantie

dec 7, 2010
Jaarlijks nemen circa 10.000 kinderen, bij bijna 130 verschillende tafeltennisverenigingen, deel aan het Kindertafeltennisfeest. Ook dit jaar organiseert TTVN Nieuwkoop dit toernooi voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente Nieuwkoop. Op dinsdag 21 december kunnen kinderen spelletjes en wedstrijden spelen met andere kinderen uit dezelfde groep. Kijk op http://www.ttvn-nieuwkoop.nl/kttf en schrijf je in.

De tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, groep 3 en 4 spelen waarschijnlijk van 10 tot 12 uur, groep 5 en 6 van 12 tot 2, en groep 7 en 8 van 2 tot 4.

Voor de tweede keer zal er een wisselbeker uitgereikt worden aan de beste school, naast individuele prijzen voor de beste deelnemers. Vorig jaar was De Zilveren Maan uit Nieuwkoop de sterkste school.

Op donderdag 9 en 16 december kan tussen 7 en 8 uur 's avonds geoefend worden door iedereen die mee wil doen.

Voor meer informatie kun je hier kijken op deze website: http://www.ttvn-nieuwkoop.nl/kttf.
Inschrijven kan door een email te sturen naar kttf@ttvn-nieuwkoop.nl met daarin naam, groep en school van de deelnemer. Inschrijven kan tot en met vrijdag 17 december.
Vragen kunnen ook via kttf@ttvn-nieuwkoop.nl gesteld worden of door contact op te nemen met Arjo Poldervaart, 06-53263438.