TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Update: zaal langer dicht

mrt 31, 2020
Bron: https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/maatregelen-verlengd-sportaccommodaties-gesloten-tot-en-met-28-april
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een onhoudbare druk op de zorg te voorkomen, heeft het kabinet vanavond de bestaande maatregelen verlengd. Zo is onder andere bepaald dat alle sportaccommodaties zeker tot en met 28 april gesloten zullen blijven.

In ieder geval tot en met 28 april blijft het ook verboden om bijeenkomsten te organiseren. Het verbod op het houden van vergunningplichtige evenementen is gehandhaafd tot de eerder gekozen datum van 1 juni.

Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF: “Goed dat het kabinet voor de komende weken duidelijkheid heeft gegeven. Ook wij zien de noodzaak in van het volhouden van deze maatregelen. Iedere dag zien we dat er meer slachtoffers zijn van het virus en dat de druk op ons zorgstelsel steeds maar toeneemt. In deze uitzonderlijke tijden zijn uitzonderlijke maatregelen nodig."

"De sport zet zich van harte in om deze crisis te bezweren. Wij doen een beroep op alle sportclubs en hun leden om juist in deze tijd solidair te zijn. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we na afloop van deze crisis nog steeds volop gebruik kunnen maken van onze unieke Nederlandse sportinfrastructuur.”

In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.