TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Sportverkiezing Nieuwkoop 2018

mrt 9, 2019
De voordrachten voor de NIeuwkoopse Sportverkiezing 2018 zijn bekend. Op vrijdagavond 15 maart worden de genomineerden en winnaars bekend gemaakt in de kantine van Altior in Langeraar. Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur), de toegang is gratis.

Vanuit de gemeente, maar ook van daarbuiten, heeft de organisatie vele voordrachten mogen ontvangen voor de diverse categorieën van de sportverkiezing. Nieuw is dat ook “de Sportcoach” van 2018 gekozen gaat worden.

De jury, bestaande uit Jan van der Marel, Arjan van der Laan,  Wil van der Laan, Rick van der Hoorn en Roland Scholten, heeft zich gebogen over de voordrachten en per categorie drie kandidaten genomineerd waaruit weer de winnaar gekozen zal gaan worden.

De voordrachten zijn te vinden op https://www.0172sport.nl/overige-sporten/, waar per categorie de sporters nader worden belicht. Tijdens de avond van de Sportverkiezing Nieuwkoop 2018 zullen alle voorgedragen sporters en vrijwilligers aanwezig zijn en worden ter plekke de genomineerden en daarna de winnaars bekend gemaakt. De hoofdsponsor van deze avond, Zoetemelk Media Services, zorgt dat de hoofdpersonen van deze avond op een prachtig aangekleed podium staan.