TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Ineens weet je het...

dec 6, 2018
... je wordt competitieleider! Altijd al iets voor de competitie in de afdeling West willen doen? Nu heb je de kans! Om behalve het goed organiseren van de competitie, ook de uitdagingen voor de toekomst goed vorm te geven, is de afdeling West bezig een nieuwe commissie Competitie en Wedstrijdzaken (CCW) op te zetten.

De afdeling West heeft bijna 100 verenigingen en dat brengt een aantal uitdagingen met zich mee. We organiseren op het moment drie competities: jeugd, trio en duo, en voor alledrie zoeken we competitieleiders. Daarnaast zoeken we een voorzitter voor de commissie die de competitieleiders begeleidt, ondersteunt en de relatie met de omgeving vormgeeft.

De beschrijvingen van de functies zijn via de onderstaande links op te vragen:
Competitieleider
Voorzitter CCW

Wil je meer informatie of wil je je interesse kenbaar maken, dan kun je contact opnemen met Martijn Haalman, secretaris van de afdeling. Hij is te bereiken via e-mail: secretaris@nttb-west.nl, en telefoonnummer: 079-3620156.

P.S. Wil je wel meewerken aan de vraag hoe we de competitie kunnen vormgeven in de toekomst, maar is het leiden van een competitie of commissie niet direct jouw ding, ook dan horen we graag van je. Je kunt hiervoor ook het bovenstaande e-mailadres of telefoonnummer gebruiken.