TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Verbinder gezocht

nov 10, 2017
Wie wil er leden, verenigingen, commissies en besturen met elkaar gaan verbinden door uitwisseling van informatie? Wie denkt dat sociale media en traditionele media hier prima middelen voor zijn die goed naast elkaar kunnen leven? Wie wil hiervoor cursussen volgen (de afdeling betaalt) om het op te zetten en te onderhouden?

Tafeltennis speelt zich natuurlijk vooral af binnen de eigen vereniging, maar er gebeurt ook veel leuks en nuttigs bij andere verenigingen, commissies en besturen. Een succesvolle werving van jeugdleden, bijvoorbeeld. Dat ene kleine en tot nu toe altijd interne toernooi bij de vereniging een plaats verderop is misschien leuk om naartoe te gaan als men het zou weten.

Leden en verenigingen kunnen van elkaar leren. Er is zo veel leuke en nuttige informatie, maar die is verdeeld over veel mensen en veel verenigingen. Daar is een verbinder voor nodig, iemand die de informatie van de verenigingen, leden, NTTB, afdeling en commissies naar elkaar toe brengt. Die Facebook, Twitter de nieuwsbrief en (gedeeltelijk) de afdelingssite actief wil gaan beheren. Die niet wacht tot de informatie naar hem toe komt, maar actief een netwerk opzet om informatie te verwerven en te verspreiden.

Afdelingsondersteuner Sven Groot (afdelingsondersteuner@nttb-west.nl) en secretaris Martijn Haalman (secretaris@nttb-west.nl) zijn benieuwd naar de reacties.