TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

TTapp

okt 17, 2015
Zo halverwege het competitieseizoen wil je misschien wel eens weten hoe je team ervoor staat. Nu is de site van afdeling West best redelijk toegankelijk, maar nog veel makkelijker is de TT App. Je vindt er alle wedstrijdinformatie van alle competities, maar dan handzaam gepresenteerd voor gebruik op een smartphone.

Als je een account hebt, kun je zelfs live, bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd, de game-uitslagen invoeren. Of na de wedstrijd een foto van het wedstrijdformulier uploaden.

De TT App werkt op basis van uitnodigingen. Iedereen die al toegang heeft, kan deze toegang doorgeven aan andere spelers. Hiermee wordt bereikt dat spelers alleen aan andere spelers die ze kennen en vertrouwen een uitnodiging zullen sturen. Hierdoor zal er minder snel met de wedstrijduitslagen gerommeld worden, is het idee.

Als je een logincode wilt, zoek dan een tafeltennisser in je omgeving die de app al gebruikt (bij ons is dat o.a. Johannes). Die persoon kan dan jouw emailadres aan je bondsnummer toevoegen zodat je een uitnodigingsmail met toegangscode kunt ontvangen.

Sinds mei 2015 is er een samenwerkingsverband tussen TTapp en de NTTB. Hiermee krijgt TTapp toegang tot competitiegerelateerde gegevens van de NTTB om die op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren in de app. Een bijdrage aan nog meer speelplezier voor competitiespelers.

Meer informatie vind je op http://ttapp.nl/.