TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Zilver en goud voor Jesse

jan 23, 2015
(Van onze speciale verslaggever). Jesse Dullemans heeft op de Zuid-Hollandse Kampioenschappen een eerste én een tweede plek in de wacht gesleept. TTVN had voor dit toernooi in Schiedam, waaraan jeugd en senioren meedoen, twee afgevaardigden: Jesse en Bernou. In totaal streden er...

...zaterdag 310 jeugdspelers om de prijzen. In de ochtend werden poulewedstrijden gespeeld, en Jesse kon 's middags door naar de hoofdronde waarin een uitspeelschema gespeeld werd. Hij startte sterk en werd naarmate het toernooi vorderde steeds sterker. In de finale speelde Jesse tegen de sterke Wouter Konings van FvT, die hij uiteindelijk in vier games verloor.

Zondagochtend was hij om 10.00 uur weer aanwezig in de Margriethal, dit keer voor zijn eerste seniorentoernooi. Samen met Bernou ging hij, hopend op een paar mooie potjes, vol goede moed naar zijn tafel voor de poulewedstrijden.

Bernou kon in zijn poule geen vuist maken en werd naar de troostronde verwezen. Jesse deed het beter en kon wederom aan een hoofdronde beginnen. Tussendoor werd er nog even door beide heren gedubbeld, hiermee kwamen ze tot de kwartfinale.

Bernou had ook in de troostronde weinig geluk op de supergladde vloer van de sporthal. Met Jesse ging het beter. Erg mooie wedstrijden werden beloond met een spannende finale. Jesse won in vier games en kon zo zijn eerste seniorentoernooi winnend afsluiten.