TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Keen en Saive in Zoetermeer

nov 2, 2014
De Europacup voor clubteams is in volle gang en er zijn nog 16 clubs actief. De loting voor de derde ronde bij de heren levert een mooie confrontatie op tussen de kampioenen van de lage landen. Op 23 november ontvangt Enjoy & Deploy Taverzo in Zoetermeer de kampioen van Belgie, Logis Auderghem uit Brussel. Een confrontatie die veel te bieden heeft voor de liefhebbers.

Taverzo versterkte zich dit seizoen voor de Europacup met Trinko Keen en Kang Donghoon. Keen, voormalig top 20-speler op de wereldranglijst is bij velen natuurlijk een bekende. Kang Donghoon is op aanraden van zijn Koreaanse vriend Dongsoo bij het team gekomen. Samen met Rajko Gommers en Benedek Olah nemen zij het op tegen het team uit Brussel in een alles-of-niets-wedstrijd voor een plek bij de laatste acht. 

In het team van de Belgen treffen we naast Yannick Vostes en Sander Merkcx de nestor van het Belgische tafeltennis: Jean Michel Saive, liefkozend ook wel 'JeanMi'  genoemd. Hij is de ambassadeur van de tafeltennissport en beroemd om zijn mooie spel tijdens wedstrijden en demonstraties. 

In verband met voorschriften van de brandweer kan slechts een beperkt aantal mensen toegang krijgen tot de tribunes in de Cor van Zijpzaal aan het Rakkersveld 255 te Zoetermeer. Daarom is ervoor gekozen om alleen kaarten te verkopen in de voorverkoop, op basis van vol-is-vol. Wie een tribunekaart van 10 euro aanschaft, krijgt twee gratis consumptiebonnen. Overigens is er tot en met 7 november 2014 de mogelijkheid om een tribuneticket te verkrijgen tegen een gereduceerd tarief van 7,50.

ETTU Cup - Ronde 3
Datum: 23 november 2014
Aanvang: 14:00 uur
Locatie: Zoetermeer, Castellum - Cor van Zijpzaal - Rakkersveld 255
Wedstrijd: Enjoy & Deploy Taverzo - Logis Auderghem
Kaartverkoop: www.taverzo.nl/ettu of https://ettucupzoetermeer.entranz.nl/