TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

5 Stars Gamesports Event!

mrt 16, 2014
Op de TTVN-website heb je al eerder kunnen lezen over het gezamenlijk initiatief van de voorzitters van de volleybal-, basketbal-, badminton-, turn- en tafeltennisvereniging om kinderen in de gemeente Nieuwkoop kennis te laten maken met de diverse binnensporten. Welnu, op zaterdag 5 april is het zover: in de Steupel is dan het 5 Stars Gamesports Event en we hebben je hulp nodig!

Van 14.00 - 16.00 uur kunnen kinderen zich inschrijven voor een clinic van één van de vijf sporten. De dag is gratis en speciaal geschikt voor kinderen uit groep 4, 5 en 6. 

Vanaf 7 mei tot aan de zomervakantie worden er vervolgens iedere woensdagmiddag van 16.30-17.30 uur, ook in De Steupel, de Gamesports clinics gehouden. In iedere clinic worden twee van de vijf sporten op speelse wijze aangeboden. Voor deze clinics kunnen kinderen een sportpas kopen (normaal € 10,00, voorverkoop € 7,50). 

De vraag is natuurlijk: wie kan er helpen? Op zaterdag 5 april van 14.00-16.00 uur in de Steupel en daarna tot aan de zomervakantie nog 5 keer van 16.30-17.30 uur (hiervoor zijn de exacte data nog niet bekend), ook in De Steupel. Coördinatie is in handen van Martin en Arjo. Zij horen graag of je meedoet, mail naar: arjopoldervaart@gmail.com en martinhoekstra66@gmail.com.

Voor meer informatie: zie de website van het Gamesports event: http://www.gamesports.nl/.

Dank voor jullie reactie, wie weet halen we hiermee weer wat jeugd binnen!