TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Nominaties Sportverkiezing Nieuwkoop

feb 25, 2014
De genomineerden voor de Sportverkiezing Nieuwkoop 2013 zijn bekend. De jury heeft uit alle voordrachten potentiële winnaars geselecteerd en per categorie drie sporters genomineerd. Op de Sportverkiezing op donderdagavond 6 maart worden de winnaars bekendgemaakt.

Vanuit de gemeente, maar ook van daarbuiten, heeft de organisatie vele e-mails ontvangen met daarin één of meerdere voordrachten. De jury, bestaande uit John Kroes (voorzitter), Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Lenie van der Hoorn, Leo Visser en Wil van der Laan, heeft zich gebogen over deze voordrachten en per categorie genomineerden aangewezen.

Voor Sportman 2013 komen in aanmerking: Jetze Plat (handbike), Jens Toornstra (voetbal) en Rob Tersteeg (snelwandelen). Schaatssters Melissa Wijfje en Manouk van Tol strijden met Hélène Heemskerk (voetbal) om de titel Sportvrouw van het jaar 2013. Een overzicht van alle nominaties vind je hier.

De  Sportverkiezing vindt plaats op donderdagavond 6 maart 2014 en begint om 20.00 uur, (zaal open om 19.30 uur)  in het Sportcentrum in Nieuwkoop. Programmaboekjes zijn (gratis) te bestellen / te verkrijgen via: adrievanlith@casema.nl.