TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Binnensportoverleg, vervolg

feb 6, 2014
Van onze voorzitter: Vorige week was het tweede binnensportoverleg, en TTVN was wederom gastheer. De voorzitters van de volleybal-, basketbal-, badminton-, turn- en tafeltennisvereniging hebben de handen ineengeslagen om te komen tot een gezamenlijk initiatief om kinderen in de gemeente Nieuwkoop laagdrempelig kennis te laten maken met de diverse binnensporten.

Medio april komt er een groots kick-offevenement voor alle kinderen. Wie dan eens nader kennis wil maken met een van de sporten, kan een strippenkaart kopen voor € 5,00. Die geeft tot aan de zomervakantie recht op 10 combinatie-kennismakingstrainingen. In kleine groepjes leeftijdgenootjes kunnen de kinderen zo kennismaken met de binnensporten in Nieuwkoop.

De verenigingen hebben de wens uitgesproken om in de toekomst structureel te gaan samenwerken om de sportdeelname van jeugd in de gemeente Nieuwkoop verder te stimuleren. Sporten is leuk, gezond en gezellig. Zonde om het niet te doen, zeker als je jong bent.

Momenteel worden er nog gesprekken gevoerd met de gemeente voor ondersteuning en is men op zoek naar sponsors voor het evenement in april. Meehelpen of sponsoren? Meld je dan aan bij Arjo of Martin.

Lees hier het verslag van de eerste bijeenkomst: http://www.ttvn-nieuwkoop.nl/news/480/56/Nieuw-initiatief-Binnensportoverleg/.