TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Uitnodiging voor NK Racketlon

mei 18, 2013
TTVN kreeg een uitnodiging van Racketlon Nederland voor het NK Racketlon, dat op 8 juni a.s. plaatsvindt in Houten. Het NK staat open voor alle competitiespelers, heeft speelklassen op alle niveaus en verscheidene leeftijdscategorieën, waaronder veteranenklassen.
Wat racketlon ook alweer was? Lees verder.

Wat is racketlon?
Racketlon is de individuele meerkamp van de vier populairste racketsporten ter wereld: tafeltennis, badminton, squash en tennis. Een wedstrijd tussen twee spelers bestaat uit één set (tot 21 punten) in alle vier de sporten. De speler die cumulatief de meeste punten scoort is het meest allround in alle racketsporten en dus de winnaar.

Dunlop Racketlon Tour 2013
Het NK Racketlon is onderdeel van de Dunlop Racketlon Tour die naast Houten ook Dronten, Hoogeveen, Baarn, Boxtel en Alphen aan den Rijn aandoet. In totaal telt deze tour acht toernooien en de punten behaald op het NK tellen dubbel mee.

Bijwonen?
Wil je ook kennismaken met deze attractieve sport? Doe dan mee op 8 juni bij Racketcentrum Houten.  Inschrijven kan via www.racketlon.nl, de uiterste inschrijfdatum is 1 juni.  Het inschrijfgeld is € 25,00 en voor de jeugd <16 jaar € 15,00.