TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

We zijn verhuisd!

apr 28, 2013
Kees belde al om half elf: of hij nu al kon beginnen met schilderen in plaats van om half een. Natuurlijk! Daarna kwam Karin eerst een bakkie doen, voordat we naar het Sportcentrum gingen om de boel klaar te zetten voor de verhuiswagen die door de firma Van der Laan beschikbaar was gesteld.

Even later waren ook Arjo en Mark van de partij, al snel gevolgd door Richard. Toen Martin met de auto aankwam, kon het inladen beginnen: de tafels eerst. Er werd gepast, gemeten en vastgesjord, en alles kon er in. Even afscheid nemen van Ton en onderweg naar ons nieuwe home!

Daar had Kees ondertussen gezelschap gekregen van Elly en Servaes, die de ruimte zo veel mogelijk vrijmaakten voor de komst van de inventaris. En van Annemieke en Bernou, die al begonnen waren aan het schilderen van de bar. Ook Sander kwam net aan.

De auto was snel leeg, en de zaal was meteen vol. Iedereen vroeg zich af of we nou zo veel spullen hadden of zo weinig ruimte. Wat moeten we met al die banken? En wie heeft die stoelen meegenomen? Gelukkig stond de container dichtbij, had Martin nog wel wat stapelstoeltjes over en stond Johannes meteen een bank op maat te zagen.

De eerste tafel werd opgezet, door Arjo natuurlijk. Het eerste balletje werd geslagen, en goedgekeurd. Toen kon de rest niet achterblijven. Karin, Sander, Richard en zelfs Elly proefden ook even van de fijne vloer, de rustgevende blauwe achtergrond en nieuwe manier waarop het balletje stuit.

Buiten werd een leugenbankje geinstalleerd, de eerste biertjes werden opengetrokken en al snel werden er spannende plannen voor toernooien met barbecues gesmeed. En Annemieke en Bernou maar schilderen. Héél Zen.