TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Nieuwkoopse Sportverkiezing 2014

nov 19, 2014
Voor de vijfde keer organiseert RTVLokaal.nl de Nieuwkoopse Sportverkiezing. Iedereen kan de beste sporter van zijn vereniging (of zijn favoriete Nieuwkoopse sporter) voordragen voor de Nieuwkoopse Sportprijs van het jaar 2014. Op donderdag 5 maart 2015 worden in de feesttent naast ’t Leeuwtje in Noorden de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent van het jaar 2014 gekozen.

Nieuwe categorieën
Nieuw tijdens deze jubileumeditie is de categorie Sporttalent van het jaar. De categorieën Sportmeisje, Sportjongen en Jeugdsportploeg zijn hier in samengevoegd. De categorie Sportorganisatie, voorheen Sportvereniging, is ruimer opgezet zodat ook stichtingen en clubs kunnen meedingen naar een prijs. Zie het reglement voor de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor een van de categorieën.

Kandidaten voordragen
Vanaf vandaag kan iedereen kandidaten voordragen voor de Sportverkiezing. Let op, dit jaar kunnen ook Nieuwkoopse sporters voorgedragen worden die voor hun sport ergens anders zijn gaan wonen. Voordragen kan via www.desportverkiezingnieuwkoop.nl of het aanmeldingsformulier.

Voor de categorie Sportvrijwilliger(s) van het jaar kunnen alleen sportverenigingen uit de gemeente Nieuwkoop één kandidaat per vereniging aanmelden. Alle voordrachten moeten voorzien worden van een uitgebreide motivatie, voordrachten in alle categorieën zijn toegestaan.

Voordrachten moeten uiterlijk 2 januari binnen zijn en kunnen worden gedaan via www.desportverkiezingnieuwkoop.nl of via email: info@desportverkiezingnieuwkoop.nl. Meer informatie is hier te vinden: http://www.desportverkiezingnieuwkoop.nl/2014/home/.