TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Groot Rijnlands Regiotoernooi

mei 6, 2012
Geef je  nu op voor het Groot Rijnlands Regiotoernooi! Op vrijdag 25 mei start dit gezellige toernooi voor teams van twee personen, waarbij volgens het Daviscup-systeem gespeeld wordt. Elk team speelt twee enkels en een dubbel. Alle competitiespelende leden en recreanten, senioren of jeugd, mogen aan dit toernooi meedoen. Meer informatie op de site van afdeling West.

Het toernooi loopt over 6 vrijdagavonden (25 mei; 1, 8, 15, 22 en 29 juni)  en eindigt met een slotfeest op 30 juni. De verenigingen Docos, Pecos, Rijnsoever, Taverzo en De Treffers hebben hun speelzalen voor de wedstrijden beschikbaar gesteld. Het einde van de wedstrijden is om uiterlijk 22.30 uur gepland. Jeugdleden kunnen door deze vroege eindtijd ook aan dit toernooi meedoen.

Als je mee wilt doen, dan kun je je team nog tot 16 mei aanmelden in één van de volgende klassen: Hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse, 3e klasse, 4e klasse, 5e klasse, 6e klasse en een recreantenklasse. 
Kun je niet zelf op alle avonden spelen, dan is het toegestaan een ander te laten invallen, mits deze invaller van gelijke speelsterkte is, dit ter beoordeling van de wedstrijdleiding.

In iedere klasse zijn er drie (team)prijzen te winnen. Bouwbedrijf H. de Bolster B.V. heeft voor de best presterende vereniging een wisselbokaal beschikbaar gesteld.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je hier. Je kunt je team tot uiterlijk 16 mei aanmelden.