TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Enquête over competitie-wensen

mei 4, 2012
Zoals je misschien zelf ook hebt gemerkt, loopt het aantal competitieteams in de regio terug, wat onder meer kleinere poules en langere reistijden tot gevolg heeft.
De NTTB wil graag je mening hierover horen en vraagt je een vragenlijst in te vullen. Dit kost je een kwartiertje, doe je hier: http://bit.ly/JDv4ht, en kan nog tot en met vrijdag 11 mei.

De NTTB wil deze tendens graag een halt toeroepen en is daarom eind januari is een onderzoek gestart naar de wensen en behoeften voor de huidige tafeltenniscompetitie. Dit wordt uitgevoerd door een vierdejaars student van de Hogeschool Arnhem & Nijmegen, Linda Stolk.

Voor dit onderzoek vindt de NTTB het van groot belang dat de mening van de competitiespelers duidelijk wordt.  Of je nu zesde klasse, eerste klasse of eredivisie speelt, de NTTB hoort graag de mening van iedereen. Met een representatief onderzoek kunnen de resultaten meegenomen worden in het meerjarenbeleidsplan van de NTTB en kan het beleid mogelijk bijgesteld worden.

Het invullen kost je een kwartiertje, en aan het eind kan je aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten. Doe ook mee!