TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Cor Kasteleijns overleden

apr 10, 2012
Vanmiddag ontvingen wij het droevige bericht dat Cor 'Kas' Kasteleijns op 83-jarige leeftijd is overleden. Hij was de eerste 25 jaar onze voorzitter, daarnaast nog tot 2007 wedstrijdsecretaris. In februari 2011 vierden wij zijn 50-jarig lidmaatschap, een bijzondere mijlpaal. Door zijn afnemende gezondheid was hij nog weinig op de club, maar wij zullen ons boegbeeld missen. Zoals voorzitter Martin zei: "Er is een TTVN'er doodgegaan."

Oprichter, ambassadeur, zeg maar gerust: gezicht van TTVN. Behalve voorzitter en wedstrijdsecretaris was hij altijd aanspreekpunt, steunpilaar en allesregelaar. Behalve erelid van TTVN was de man aan wie TTVN mede haar voortbestaan te danken heeft, ook Lid van de Ereraad van afdeling West van de NTTB.

En hij komt op diverse pagina's van onze website aan bod. Kijk bijvoorbeeld hier: http://bit.ly/HZzN82, waar Kas in 1980 vertelt hoe TTVN werd opgericht; of hier: http://bit.ly/yp0uGN, waar hij een rijtje illustere TTVN'ers aanvoert; of lees hier een interview uit 1990.