TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Feestelijke afsluiting spaaractie Super De Boer

apr 8, 2010
Vanaf de start, begin februari, doet TTVN mee aan de Verenigingenactie bij Super de Boer in Nieuwkoop. Op vrijdag 16 april vindt de uitreiking van de gespaarde gelden plaats voor alle clubs die deelnamen aan de actie. Super de Boer zou het leuk vinden als zoveel mogelijk leden aanwezig zouden zijn bij de uitreiking. Vanaf 19.00 uur gaan ze daar 'een leuke happening' van maken.

Vanaf maandag 8 februari t/m zaterdag 3 april liep de actie, waarbij de klanten van de Super de Boer bij iedere besteding van € 20,00 en bij enkele actieartikelen een gratis muntje ter waarde van € 0,20 kregen. Deze kon men in een speciaal daarvoor opgesteld buizensysteem deponeren. Hoe meer muntjes, hoe groter de opbrengst voor de clubkas!

De actie heeft nog steeds veel belangstelling en TTVN zal zeker een waardecheque ontvangen. Maar om deze in ontvangst te kunnen nemen, moet de vereniging wél vertegenwoordigd zijn op de uitreiking. Super de Boer nodigt iedereen van harte uit aanwezig te zijn, met zoveel mogelijk leden, op vrijdag 16 april om 19.00 uur in/bij de supermarkt op het Kennedyplein. Ze beloven er een gezellig spektakel van te maken.