TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Nederlandse kampioenschappen iPong

feb 26, 2012
Tijdens het NK Tafeltennis (op  3 en 4 maart in Eindhoven) organiseert de NTTB op zondag 4 maart voor het eerst in de geschiedenis het Nederlands Kampioenschap iPONG. Het toernooi staat open voor iedereen en wordt afgewerkt in de sportieve en gezellige sfeer van het NK Tafeltennis.

iPONG is de nieuwste rage op tafeltennisgebied. De kleine tafel, verstelbaar op hoogte, vergt een bepaalde behendigheid om de bal netjes op tafel te spelen. Het bijzondere aan de iPONG is dat hij bedrukt kan worden met je eigen foto, logo of je eigen creatie. Tijdens het toernooi zal iedere wedstrijd dan ook op een andere tafel gespeeld worden.

De deelnemers aan het NK iPONG hebben naast de kans om Nederlands beste iPONG’er te worden ook de gelegenheid om de finales van het NK Tafeltennis van dichtbij mee te maken. De finale van het NK iPONG wordt gespeeld voordat de vrouwen- en mannenfinales plaatsvinden.

Iedereen kan meedoen, van jong tot oud en van recreant tot competitiespeler. Bij deze miniatuurversie van tafeltennis maakt iedereen kans om met de Nederlandse titel naar huis te gaan.

Het toernooi wordt gespeeld in het Indoor Sportcentrum Eindhoven aan de Theo Koomenlaan 1 te Eindhoven en start om 10.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Hiervoor krijg je ook gratis toegang tot het NK Tafeltennis. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar nkipong@nttb.nl en je naam, geboortedatum, vereniging, e-mail, adres en postcode toe te voegen. Voor meer informatie over het NK ga je naar www.nttb.nl/nktafeltennis. Wil je alvast thuis oefenen? Bestel je iPONG dan op www.ipong.nl.