TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Rabobank Fietssponsortocht

mei 27, 2012
Plan voor zondag 10 juni: fiets 'm erin voor TTVN! Dan sla je twee vliegen in één klap - je maakt een heerlijk fietstochtje door het Groene Hart en verdient meteen geld voor de club. Je hoeft je nergens in te schrijven, op de dag zelf fiets je naar een Rabobank, haalt de stempelkaart en routebeschrijving op en gaat van start.

Afstanden en geld
De te fietsen afstanden zijn 20, 35, 50 en voor de echte liefhebbers 100 kilometer. De sponsorbijdrage is voor de 20 kilometer € 2,50; voor de 35 kilometer € 5,- ; voor de 50 kilometer € 7,50 en voor de 100 kilometer zelfs € 12,50 per deelnemer. Je bepaalt zelf hoe groot je fietsronde wordt en dus hoeveel geld je voor TTVN verdient. Hoe meer deelnemers onze club als begunstigde aanwijzen, des te groter natuurlijk het bedrag dat aan de penningmeester overhandigd zal worden.

Start en finish
Starten kan van 9.00 uur tot 13.00 uur, vanaf iedere vestiging van Rabobank Groene Hart Noord (o.a. Nieuwveen, Nieuwkoop, Ter Aar). Je eindigt altijd in de plaats waar je be-gonnen bent. Finishen en je volle stempelkaart inleveren kan tot 17.00 uur.
Onderweg kan je vrijblijvend gebruik maken van leuke afstapjes. Lokale verenigingen zorgen tegen betaling voor een versnapering en muziekverenigingen zorgen voor extra sfeer.

Vorig jaar fietsten we € 50,- bij elkaar, dat moet beter kunnen! Inschrijven hoeft niet, je hoeft alleen maar te komen opdagen. Ken je iemand die ook gaat, vraag hem of haar dan te fietsen voor TTVN. De deelname is geheel gratis!

Lekker fietsweer is besteld, dus zet zondag 10 juni vast in je agenda.