TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Inschrijven voor de Steven Schulten Cup

mrt 15, 2010
De Steven Schulten Cup, het handicaptoernooi voor de hele vereniging, wordt dit jaar verspeeld op donderdag 22 april en donderdag 29 april. Bij voldoende deelnemers is de finale op donderdag 6 mei. Wil je eens weten hoe ver je komt tegen Max, zet je naam dan op de lijst in de zaal of stuur een mailtje naar wtc@ttvn-nieuwkoop.nl.

Voor wie?
Alle leden vanaf 16 jaar (dus ook recreanten!) kunnen meedoen met de Steven Schulten Cup. Per (geschatte) klasse krijg je drie punten voorsprong op spelers uit een hogere klasse. Een voorbeeld: als je zelf vierde klasse speelt en je moet tegen iemand uit de eerste klasse, dan begin je met een 9-0 voorsprong! We spelen tot de 21 (dus de oude puntentelling, om twee gewonnen games).

Wanneer en hoe?
Op donderdag 22 april en donderdag 29 april worden de voorrondes gespeeld. Je kunt je voorkeursavond opgeven op het inschrijfformulier op het prikbord. Op donderdag 6 mei is dan de finale met de beste deelnemers uit de twee voorronden, mits er voldoende deelnemers zijn. De toernooivorm hangt af van het aantal deelnemers.

Inschrijven!
Je kan je opgeven via het inschrijfformulier op het prikbord. Of stuur gewoon een mailtje naar wtc@ttvn-nieuwkoop.nl dat je mee wilt doen, met daarin eventueel je voorkeursavond.

Heb je geen zin? Durf je niet? Kun je die stress van punten voorgeven gewoon niet aan? Kom dan als publiek. De Steven Schulten Cup staat altijd garant voor spannende wedstrijden en soms bizarre uitslagen!