TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Kleine moeite, groot plezier

jan 15, 2012
NOC*NSF heeft in het kader van het ‘Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk’ (2011) een complimentenkaart ontwikkeld. Met een digitale kaart kun je vrijwilligers een bedankje sturen. Je kunt een persoonlijke kaart sturen, maar ook alle vrijwilligers tegelijk. Zit je op Twitter, Hyves of Facebook? Dan kun je ook daar laten zien dat je een compliment hebt verstuurd.

Achter de bar in de kantine, bij de ouderraad, voor het buurtfeest of op één van de talloze andere plekken waar vrijwilligerswerk plaatsvindt. Het belang van vrijwilligerswerk binnen sportverenigingen en bonden is van ongekende waarde. Van de vijf miljoen vrijwilligers in Nederland zijn er ongeveer een miljoen actief binnen de sport! Daarom start NOC*NSF een actie om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

TROS-vrijwilliger van de week
Wie een compliment ontvangt, maakt kans om TROS-Vrijwilliger-van-de-week te worden en €1000,- voor zijn vrijwilligerswerk te ontvangen van de Stichting De Grootste Familie Helpt. Hoe beter het compliment en hoe duidelijker wat de complimentenontvanger doet, hoe meer kans de vrijwilliger maakt om vrijwilliger van de week te worden.

www.vrijwilligerswerk.nl
Dit is dé site voor iedereen die vrijwilligerswerk zoekt of die met vrijwilligers werkt. Het is in 2011 ook de officiële site voor het Europees jaar van het vrijwilligerswerk. Stuur via http://bit.ly/fJIDnj een compliment aan iemand die zich vrijwillig inzet. Misschien krijgt diegene wel bezoek van een bekende Nederlander!