TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Jesse in finales C-meerkampen

okt 11, 2011
Afgelopen weekend wist Jesse Dullemans zich te plaatsen voor de afdelingsfinales van de Nationale Jeugd Meerkampen in de C-Licenties. Dit waren de laatste voorronden in Rotterdam bij Alexandria '66. Hierna gaan de eerste twee uit de poules door naar de afdelingsfinales en komen alle A- en B-licenties erbij. Zo komt er een uiteindelijke winnaar.

Jesse moest een zeskamp spelen, vijf wedstrijden dus. De eerste wedstrijd was direct een lastige voor Jesse. Hij speelde tegen Mischa de Zwart van Docos. De eerste game was een makkelijke prooi voor Jesse, de tweede verloor hij. Weer even scherp worden en het koppie erbij houden. Hierna geen problemen meer: een 3-1 overwinning.

De tweede wedstrijd speelde hij tegen Mischa Klinkenberg van Scylla, dit werd ook een 3-1 overwinning voor Jesse. Toch weer in de wedstrijd even de concentratie weg en een verloren game. Een dag lang de concentratie erbij houden is best lastig. Nog twee partijen winnen en dan is de afdelingsfinale binnen. De derde wedstrijd was tegen Alex Oppereen van Salamanders. Dit was eigenlijk de makkelijkste wedstrijd, een simpele 3-0 was dan ook het resultaat.

Inmiddels was duidelijk dat de winst in de poule niet naar Jesse zou gaan, ondanks alle winstpartijen. De vierde partij tegen Harm Prins werd weer 3-1, de finaleplek was binnen, nu nog de laatste wedstrijd tegen Martijn van de Heide. Deze jongen stond zo makkelijk alles te winnen, een uitdaging dus voor Jesse. Het werd 3-0 verlies, maar Jesse bood goed tegenstand: 11-6, 11-7 en 11-9. Tweede in de poule en geplaatst voor de afdelingsfinales!
(bron: Yuri Dullemans)