TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Van de voorzitter: BBQ

sep 5, 2011
Wat een fantastische avond was het.
Zaterdagavond hebben we de barbecue ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van ons cluppie mogen beleven. Locatie: mijn achtertuin. Uit alle hoeken van het land stroomden oud-leden toe. Gemengd met de fanatiekelingen die in de tegenwoordige tijd de tafeltennissport in Nieuwkoop beoefenen, gaf dit een uitermate heerlijk gezelschap.

Onze nieuwe adverteerder Marc van der Meer (bierverkoop.nl) zorgde voor een voortreffelijk menu met prima biertapinstallatie en bakplaat. Zelf nog een paar doosjes wijn gehaald en het feest kon beginnen.

Met de  keuze voor de datum bleek  het dik in orde te zijn, want het was de mooiste zomeravond van het jaar. Rond een uur of een ’s nachts was het kwik nog niet verder gedaald dan 25 graden. (Enkhuizer Almanak?).

Wat heerlijk om al die mensen waar we hele zondagen mee hebben geklaverjast bij Marlène aan de bar, waar we hele zaterdagen het eerste team mee hebben aangemoedigd, vele trainingsavonden elkaar hebben afgemat in de Hills en in de vorige tafeltenniszaal, weer even op een relaxte zomeravond te ontmoeten.

Speciale dank gaat uit naar Berry en zijn broer. Zij stelden een veertiental schilderijen van Ome Koos beschikbaar. Door de biedingen en de opbrengst uit de donatiedoos is er een bedrag ingezameld van bijna € 750,- . Een opsteker voor onze penningmeester. Er is nog een aantal schilderijen niet verkocht, maar die kan iedereen binnenkort op de website bewonderen. Een bod kan dan alsnog via e-mail worden uitgebracht.

De schade door de wind aan tent en tuinmeubels valt mee, zodat clubsponsor VM Deerenberg zich gelukkig niet hoeft in te spannen om een en ander recht te trekken.

Het was al met al een heerlijke manier om het nieuwe seizoen in te luiden. Ik wens eenieder weer een sportieve competitie toe en veel tafeltennisplezier.