TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Rabobank Fietssponsortocht

jun 19, 2011
Op zondag 26 juni heb je weer de kans om mee te doen aan het leukste fietsevenement van het jaar: de Rabobank Fietssponsortocht. Dé fietstocht waarmee iedereen op sportieve wijze geld voor de clubkas bij elkaar kan fietsen. Ook je familie, vrienden en kennissen kunnen TTVN als begunstigde aanwijzen, dus ken je iemand die ook gaat, vraag hem of haar dan te fietsen voor TTVN.

Afstanden en geld
De te fietsen afstanden zijn 20, 35, 50 en voor de echte liefhebbers 100 kilometer. De sponsorbijdrage is € 2,50 voor de 20 kilometer; € 5,- voor de 35 kilometer; € 7,50 voor de 50 kilometer en voor de 100 kilometer zelfs € 12,50 per deelnemer. Je bepaalt zelf hoe groot je fietsronde wordt en dus hoeveel geld je voor TTVN verdient. Hoe meer deelnemers onze club als begunstigde aanwijzen, des te groter natuurlijk het bedrag dat aan de penningmeester overhandigd zal worden.

Start en finish
De deelname is gratis. Inschrijven hoeft niet, je hoeft alleen maar te komen opdagen. Starten kan van 9.00 uur tot 13.00 uur, vanaf iedere vestiging van Rabobank Groene Hart Noord (o.a. Nieuwveen, Nieuwkoop, Ter Aar). Bij de stempelposten is altijd tijd voor een korte pauze, lokale verenigingen zorgen voor een versnapering en de diverse muziekverenigingen uit de regio laten van zich horen. Finishen en je volle stempelkaart inleveren kan tot 17.00 uur. Je eindigt altijd in de plaats waar je begonnen bent.

Meefietsen!?
Vorig jaar is er € 60,- bij elkaar gefietst, dat moet toch weer te halen zijn?! Lekker fietsweer is besteld, dus zet zondag 26 juni vast in je agenda!