TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Groot Rijnlands Streektoernooi

apr 25, 2011
Op vrijdag 20 mei start dit gezellige toernooi voor teams van twee personen, waarbij volgens het 'Daviscup-systeem' gespeeld wordt. De spelers van een team spelen elk twee enkels en een dubbel. Alle competitiespelende leden en recreanten, senioren en jeugdleden, mogen aan dit toernooi meedoen. Het einde van de wedstrijden is om uiterlijk 22:30 gepland. 
Je kunt je team tot uiterlijk 13 mei aanmelden.

Het toernooi loopt over 6 vrijdagavonden (20 en 27 mei; 3, 10, 17 en 24 juni)  en eindigt met een slotfeest op 25 juni. De verenigingen Docos, Pecos, Rijnsoever, Taverzo en De Treffers hebben hun speelzalen voor de wedstrijden beschikbaar gesteld.
Kun je niet zelf op alle avonden spelen, dan is het toegestaan een ander te laten invallen, mits deze invaller van gelijke speelsterkte is, zulks ter beoordeling van de wedstrijdleiding.

Als je mee wilt doen, dan kun je je team vanaf heden aanmelden in één van de volgende klassen: Hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse, 3e klasse, 4e klasse, 5e klasse, 6e klasse, 7e klasse en recreantenklasse.
In iedere klasse zijn er drie (team)prijzen te winnen. Verder heeft Bouwbedrijf H. de Bolster B.V. voor de best presterende vereniging een wisselbokaal beschikbaar gesteld.

Je kunt het inschrijfformulier downloaden via onze Toernooipagina of via deze link.