TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Jesse en Mike helaas niet verkozen

mrt 2, 2011
In een vol Trefpunt zijn dinsdagavond 1 maart de winnaars bekend gemaakt van de eerste sportverkiezing in Nieuwkoop. De organisatie was in handen van Nieuwsregio.nl en alle ingrediënten voor een geslaagde sportverkiezing waren aanwezig. Er was muziek, een podium met een prachtig decor en de zaal was vol met ruim 300 bezoekers. Helaas waren er geen prijzen voor Jesse en Mike.
Lees verder voor het verslag van Nieuwsregio.nl.

Notaris John Kroes, tevens voorzitter van de jury, praatte samen met Henny Brouwer de avond aan elkaar. Tussen de prijsuitreikingen door verzorgde Marcando en de band van Ed Zimmerman de muziek. Burgemeester Buijserd en wethouder Moraal maakten de prijswinnaars bekend en overhandigden een litho of een beeldje, gemaakt door Nieuwkoopse kunstenaars.

Uit de gouden enveloppen kwamen de volgende namen:
Sportvrouw van 2010: Annouk van der Weijden (schaatsen)
Sportman van 2010: Jens Toornstra (voetbal)
Sportjongen van 2010: Marc de Vries (quad)
Sportmeisje van 2010: Laura Vendrink (badminton)
Sportploeg van 2010: Waterlanders dames 1 (volleybal)
Jeugdsportploeg van 2010: Meisjes tennisteam  LTVZ (tennis)
Sporttalent van 2010: Dagmar Smid (atletiek)
Sportvereniging van 2010: VV Sportief (voetbal)

Klik hier voor alle genomineerden voor de Sportverkiezing Nieuwkoop 2010.

Organisator Adrie van Lith kijkt zeer tevreden terug op het feest: "Ik ben diep onder de indruk van het enthousiasme bij de sporters en hun supporters. Uit de grote opkomst is wel op te maken dat de sportverkiezing leeft in onze gemeente en dat er behoefte is aan zo’n evenement." Ook bij de bedrijven in de gemeente leeft de sport, dit blijkt uit de grote bijdrage die veel bedrijven hebben geleverd. "Het is een blijk van waardering voor de sporters in de gemeente. Uiteindelijk hebben zij het feest mogelijk gemaakt."

Later op de site van Nieuwsregio.nl: de juryrapporten en de foto’s van de feestavond.