TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Sportverkiezing: Jesse genomineerd!

feb 13, 2011
De eerste Sportverkiezing in de gemeente Nieuwkoop is nu al een groot succes, dankzij de medewerking van inwoners en verenigingen uit de gemeente Nieuwkoop. Vanuit de gemeente, maar ook van ver daarbuiten, zijn meer dan honderd voordrachten ontvangen voor de sportverkiezing Nieuwkoop 2010. Ook een TTVN-lid is genomineerd!

Woensdagavond 19 januari j.l. heeft een jury, bestaande uit John Kroes (voorzitter), Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Lenie van der Hoorn en Wil van der Laan, zich gebogen over al deze voordrachten en uiteindelijk per categorie (er zijn er acht) drie genomineerden aangewezen. Voor een aantal sporters een plezierige selectie, voor anderen een teleurstelling, maar dat hoort bij de sport: winnaars en verliezers! De 25 genomineerden vertegenwoordigen twaalf verschillende takken in de sport.

Om er een echt feest van te maken worden sporters en sportploegen uitgenodigd om op dinsdagavond 1 maart a.s. om 19.30 uur in Het Trefpunt te Zevenhoven aanwezig te zijn om de winnaars in de diverse categorieën te huldigen. En aangezien zich onder de genomineerden een lid en een oud-lid van TTVN bevinden, mogen supporters niet ontbreken!