TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Nieuws

Verrassing voor Elly

jan 15, 2010
Verrast was ze, maar... aangenaam verrast. Het bestuur had bedacht om Elly juist op de avond van de Barcupfinale even in het zonnetje te zetten. Om haar te bedanken voor al het werk dat ze de afgelopen jaren voor TTVN heeft gedaan (en nu nog steeds doet!), werd haar de eretitel 'Lid van Verdienste' toegekend.

Voorzitter Martin sprak lovende woorden, maar onthulde in eerste instantie nog niet over wie het ging. Halverwege de toespraak begon het Elly duidelijk te worden dat hij het over haar had. Daarna werden er natuurlijk de nodige cadeaus overhandigd. Een speldje en een ingelijste oorkonde, een boek, een bos bloemen, een fles met inhoud... Maar vooral uit het langdurige applaus van alle toeschouwers bleek de waardering van de hele club voor onze stille kracht Elly.

Elly was op de avond zelf te beduusd voor een dankwoord, schreef ze enkele dagen later: "Een aantal jaren geleden werd ik al verrast toen ik samen met Wim Leliveld werd benoemd tot 'Ridder in de Orde van de Vergulde Ballenpijp'. Deze verrassing is vele malen groter. Ik was werkelijk beduusd. Desalniettemin wil ik jullie hartelijk danken voor deze benoeming en de cadeaus die ik mocht ontvangen. Van het boek van The Beatles in stripvorm had ik (Beatlesfan van het eerste uur) tot mijn schande zelfs nog nooit gehoord. Een extra verrassing dus. Nogmaals hartelijk dank."

Hier staan nog een paar foto's (met dank aan Kees).