TTVN Nieuwkoop :: Tafeltennisvereniging Nieuwkoop :: Lid worden

Lid worden

TTVN is een kleine gezellige club met 25-30 leden. Onze zaal (met ruimte voor maximaal twee tafels) bevindt zich in voormalig boerderij De Zon aan de Elleboogvaart (vlakbij Sporthal De Steupel). Ons emailadres is info@ttvn-nieuwkoop.nl. Kijk voor de overige contactgegevens op de contactpagina.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij of op te sturen aan TTVN (info@ttvn-nieuwkoop.nl). Doe daar dan ook het ingevulde incassoformulier bij, want automatisch contributie betalen is verplicht.

Wil je eerst eens vrijblijvend komen kijken? Je bent van harte welkom! Op de recreantenavond  (dinsdag vanaf 20.30 uur) kan je ook meteen een balletje slaan met één van de leden. Liever niet 's avonds? Op woensdagochtend ben je van 10.00 tot 12.00 uur welkom bij onze gastvrije senioren. Die misschien wel grijs zijn, maar niet oud. Want van tafeltennis blijf je jong!

Tafeltennis kun je op allerlei niveaus spelen. Iedereen heeft wel eens een balletje geslagen op de camping. En de waanzinnig snelle Chinezen die meters van de tafel het balletje met enorme vaart richting de tegenstander slaan, zijn weer het andere uiterste. Tafeltennis kun je net zo moeilijk maken als je zelf wilt. Hoe meer je traint, des te beter worden je techniek en je conditie. Zo word je steeds sneller en doet de bal uiteindelijk wat jij wilt!

Een tafeltennisser heeft de snelheid van een squasher, het balgevoel van een voetballer, de concentratie van een schaker, het ritmegevoel van een roeier en het voetenwerk van een bokser!