Categories: General
      Date: jan 24, 2020
     Title: Sportverkiezing Nieuwkoop 2019
Op vrijdag 13 maart 2020 wordt voor de tiende keer de Sportverkiezing van de Gemeente Nieuwkoop georganiseerd. De voorgaande keren was de organisatie in handen van RTV Lokaal; ditmaal zal 0172SPORT – in samenwerking met de gemeente Nieuwkoop – de organisatie voor zijn rekening nemen.

De Sportverkiezing zal komend jaar voor het eerst in Nieuwveen gehouden worden en wel bij Zalencentrum De Ringkant.

Net als in voorgaande jaren worden op deze avond de sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van het jaar bekendgemaakt. Voor het tweede jaar op rij wordt ook een sportcoach gekozen. De categorie sportkanjer – voor sporters die zich na een lange blessure teruggeknokt hebben of die op een lager niveau een heel bijzondere prestatie hebben neergezet – keert ook weer terug. Daarnaast zal de gemeente Nieuwkoop een waarderingsprijs uitdelen. Tot 31 januari is het mogelijk om kandidaten voor te dragen in al deze categorieën.

Een onafhankelijke jury – bestaande uit Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Wil van der Laan, Rick van der Hoorn en Roland Scholten – bepaalt aan de hand van deze voordrachten wie voor welke categorie wordt genomineerd. Per categorie blijven drie kandidaten over. Op vrijdag 13 maart worden tijdens de Sportverkiezing in De Ringkant te Nieuwveen de winnaars bekend gemaakt. Op deze avond is iedereen van harte welkom!

Meer informatie en de spelregels vind je hier: https://www.0172sport.nl/de-sportverkiezing-nieuwkoop-2019-op-vrijdag-13-maart-2020-voordragen-kandidaten-gestart/.