Categories: General
      Date: dec 10, 2014
     Title: Pub Quiz
Weet jij wie een wereldhit scoorde met "Like a Virgin"? Als je het antwoord weet, ben je geschikt om deel te nemen aan een Pub Quiz, georganiseerd door de Kaleidoskoop in Nieuwkoop op vrijdag 9 januari 2015. Hiervoor zijn alle Nieuwkoopse verenigingen uitgenodigd. Stel je voor dat jouw team de eerste Nieuwkoopse Pub Quiz kampioen wordt en de wisselbokaal voor een jaar mee naar de vereniging mag nemen!

De Pub Quiz bestaat uit verschillende rondes, waaronder een geluidsronde en een plaatjesronde. De beloning bestaat, naast de roem, uit (ludieke) prijzen. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek, film, reizen en uiteraard drank. Ieder team bestaat uit maximaal zes personen, zij beantwoorden de vragen die door de quizmaster worden gesteld.

De Pub Quiz is een avondvullend programma en begint om 20.00 uur. Mocht je enthousiast zijn geworden voor deze Pub Quiz laat dit dan even weten door je team (aantal leden plus teamnaam) aan te melden bij: info@kaleidoskoop-nieuwkoop.nl. De organisatie is in handen van Ton van den Belt, vrijwilliger bij de Kaleidoskoop Nieuwkoop, onder andere verantwoordelijk voor Maatschappelijke programmering.